Classic BLOKHAARD

De Blokhaard is eigenlijk het kleinere broertje van de Doorkijkhaard, door zijn maatvoering is hij thuis in elke tuin.

De standaard Blokhaard is heel geschikt bij een lounge set, de hoogte van het brede stookgedeelte heeft precies de juiste hoogte om er heerlijk bij te loungen. Lekker barbecueën en lang natafelen op een zwoele zomeravond, zie je het al voor je? Of relaxen na een stevige wandeling op een aangename herfstdag bij dit haardje? De tuin wordt fijner met een haard en dat is zoveel waard.

Laat de wind geen spelbreker zijn en hang tijdens het stoken de windvanger aan de haard. Ook is er vonkenvanger verkrijgbaar, deze kan eenvoudig voor het stookgedeelte worden gehangen, misschien een tip voor als er kleine kinderen bij zijn. De houtblokken kunnen onder het stookgedeelte worden gestapeld, zodat er altijd een voorraadje voor het grijpen ligt.

Liever niet op hout stoken, maar toch in een handomdraai een warme sfeer creëren, kies dan voor de Blokhaard met de ingebouwde gasbrander. De houtopslag kan dan worden vervangen door aan de voor- en achterzijde een steenrand te maken, waardoor er een holle ruimte ontstaat en de gasfles een plek uit het zicht krijgt.Bekijk de andere haarden Ga naar de webshop

Informatie


Standaard:

Breedte: 120 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 130 cm

Vulruimte voor ca. 500 kg breuksteen
Kachelpijp Ø200 mm


Maatwerk:

Min. breedte: 110 cm
Min. diepte: 50 cm
Min. hoogte: 120 cm

Kachelpijp Ø200 mm

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in jouw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we je graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij jouw interesse en locatie.
Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens eenmalig om de aanvraag te behandelen en contact met je op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Je kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe onze producten gemaakt worden.


Gard & Care
De Vest 4, 5555 XL Valkenswaard

+31 (0) 40 785 07 05
info@gard-care.com

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor je klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met je mee voor de beste schanskorfoplossing voor jouw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home