Classic BLOKHAARD VERHOOGD

Het buitenleven lonkt, creëer met de Blokhaard verhoogd je favoriete plek.

Weliswaar is de breedte afmeting hetzelfde als bij de Blokhaard, echter de Blokhaard verhoogd is juist geschikt voor het plaatsen bij een tuin-set. Door onder de houtopslag nog een steenrand aan te brengen, is het brede stookgedeelte op 70 cm hoogte gekomen. Het vuur komt dan net boven de tafel uit, bijkomstig voordeel is dat daardoor het grilrooster ook wat hoger ligt. Dat pakt ook gunstig uit voor de langere mensen onder ons.

In elk stookgedeelte zijn meerdere geleiders aangebracht, zodat het grilrooster steeds op de juiste hoogte kan worden gelegd. Hoe vaak we deze haard hebben gemaakt voor het plaatsen onder een overkapping, is bijna niet te tellen. De haard hoeft maar een beetje hoger gemaakt te worden en dan sluit deze mooi aan op de dakrand. Wel is het dan vereist dat er gebruik gemaakt wordt van dubbelwandige rookafvoeren. Natuurlijk is een dubbelwandige kachelpijpset ook verkrijgbaar bij Gardeco. Deze bestaat uit 2 kachelpijpen van 100 cm lang, een verdiepings-ondersteuning, een dakdoorvoer, een stormkraag en een regenkap met vonkenvanger.

Met een haard in een overkapping, wordt de favoriete plek ook nog eens weerbestendig.Bekijk de andere haarden Ga naar de webshop

Informatie


Standaard:

Breedte: 120 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 180 cm

Vulruimte voor ca. 850 kg breuksteen
Kachelpijp Ø200 mm


Maatwerk:

Min. breedte: 120 cm
Min. diepte: 50 cm
Min. hoogte: 140 cm

Kachelpijp Ø200 mm

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in jouw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we je graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij jouw interesse en locatie.
Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens eenmalig om de aanvraag te behandelen en contact met je op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Je kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe onze producten gemaakt worden.


Gard & Care
De Vest 4, 5555 XL Valkenswaard

+31 (0) 40 785 07 05
info@gard-care.com

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor je klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met je mee voor de beste schanskorfoplossing voor jouw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home