HOEKHAARD BBQ LARGE

Door de Tuinhaard BBQ een aantal extra hoeken te geven is de Hoekhaard BBQ ontstaan.

Er kan nu een mooie hoekopstelling worden gemaakt doordat de achterzijde precies 90° is. Ook vrijstaand, bijvoorbeeld op het uiteinde van een recht terras, neemt de haard weinig plaats in. Ruimte genoeg? De hoekhaard BBQ heeft schuin naar voren lopende rechte zijden, waardoor er kan worden uitgebreid met schanskorfmuren van 22.5 cm dik.

Een verandadak heeft een aantal staanders, hoe leuk is het om één ervan een haard te laten zijn. Stoer, sfeervol en solide! Het hele jaar door biedt zo’n buitenkamer beschutting tegen regen, kou en wind en wordt het door de haard lekker warm en extra fijn vertoeven. De naam Hoekhaard BBQ zegt het al, gezellig grillen kan uiteraard ook.

Bij plaatsing onder een veranda gelden wel veiligheidsvoorschriften, bel ons gerust of stuur een e-mailBekijk de andere haarden

Informatie


Standaard:

Breedte: 127,5 cm
Diepte: 81 cm
Hoogte: 180 cm

Vulruimte voor ca. 900 kg breuksteen
Kachelpijp Ø150 mm
Ook verkrijgbaar op gas


Maatwerk:

Min. breedte: 127,5 cm
Min. diepte: 81 cm
Min. hoogte: 135 cm

Kachelpijp Ø150 mm
Ook verkrijgbaar op gas

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in uw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we u graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij uw interesse en locatie.
Wij gebruiken uw gegevens eenmalig om uw aanvraag te behandelen en contact met u op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek komt u alles te weten over Gardeco producten. U kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe de schanskorven gemaakt worden.


Gardeco Garden Decoration
Hofstraat 6, 7223 LR Baak

0575 442 443
info@gardeco.nl

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor u klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met u mee voor de beste schanskorfoplossing voor uw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home