HOEKHAARD BBQ XTRA LARGE

Echt samen komen bij een grote haard op een groot terras.

U heeft een groot terras en nodigt graag vrienden uit, om samen met u te genieten van een hapje en een drankje in de tuin. Dan is de hoekhaard BBQ Xtra Large, de haard voor u. Xtra staat hier voor maximaal genieten!

In de hoekhaard BBQ wordt het kleinere stookgedeelte zonder houtopslag geplaatst. In de Hoekhaard BBQ Xtra large pakken we uit met het grote stookgedeelte. Het brede stookgedeelte heeft standaard ook de houtopslag, een voorraadje hout ligt dan onder handbereik

De haard wordt rondom gevuld met stenen en is ook eenvoudig uit te breiden met schanskorfmuren. Door de korven op verschillende hoogtes met de haard te combineren, wordt het speels en biedt uw terras veel privacy.

Bekijk de andere haarden

Informatie


Standaard:

Breedte: 182 cm
Diepte: 110 cm
Hoogte: 180 cm

Vulruimte voor ca. 1250 kg breuksteen
Kachelpijp Ø200 mm
Ook verkrijgbaar op gas


Maatwerk:

Min. breedte: 182 cm
Min. diepte: 110 cm
Min. hoogte: 135 cm

Kachelpijp Ø200 mm
Ook verkrijgbaar op gas

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in uw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we u graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij uw interesse en locatie.
Wij gebruiken uw gegevens eenmalig om uw aanvraag te behandelen en contact met u op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek komt u alles te weten over Gardeco producten. U kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe de schanskorven gemaakt worden.


Gardeco Garden Decoration
Hofstraat 6, 7223 LR Baak

0575 442 443
info@gardeco.nl

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor u klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met u mee voor de beste schanskorfoplossing voor uw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home