MEUBILAIR

Schanskorven gecombineerd met gerecycled kunststof is een keigoed idee.

Het gerecycled kunststof waar wij mee werken, komt van de producent met een onmiskenbare knowhow van het door en door gekleurde kunststof. Onderhoudsarm, duurzaam en milieuvriendelijk zijn hier de sleutel woorden. De robuuste materialen, schanskorf en kunststof, mixen qua uitstraling prachtig bij elkaar en beide materialen gaan erg lang mee.

De robuuste Gardeco zuilen dragen de 3 planken, die door ons versterkt worden door er een metalen gegalvaniseerde strip in te maken. Deze 3 planken samen vormen het combineer element. Door gebruik te maken van het combineerelement, kunt u eindeloos doorbouwen en een verbinding maken van haard naar zuil. De hoogte is verstelbaar, zodat het element zowel als afzetgebied en als een zitje gebruikt kan worden. De afwerking van de zuil is naar keuze, een tafelblad, een plantenbak of zelfs een vuurschaal behoort tot de mogelijkheden.

Nog een ontwerp in combinatie met korven is deze comfortabele tuinbank. Met stoere slotbouten worden de planken aan de korven bevestigd. Stoer en stijlvol is de hoektuinbank, deze nodigt vooral uit om even gezellig samen te gaan zitten. Er hecht geen mos en alg op het materiaal, waardoor er in het voorjaar alleen maar een doekje over de zitting gehaald hoeft te worden en u kunt direct lekker in het zonnetje zitten. In tegenstelling met hout zijn de planken direct droog en het kunststof gaat ook nog eens 10x keer zolang mee.

Ook is een schanskorf bank mogelijk, we krijgen de lengtes binnen op 360 cm, waardoor de zitting planken naadloos op de gewenste maat op de korf bevestigd kan worden.



Bekijk de andere
schanskorfproducten

Informatie


Tuinbank:

Breedte: 140 cm
Diepte: 55 cm
Hoogte: 60 mm

Vulruimte voor ca. 120 kg breuksteen


Combineer element

Breedte: 120 cm

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in uw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we u graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij uw interesse en locatie.








Wij gebruiken uw gegevens eenmalig om uw aanvraag te behandelen en contact met u op te nemen. meer informatie




Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek komt u alles te weten over Gardeco producten. U kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe de schanskorven gemaakt worden.


Gardeco Garden Decoration
Hofstraat 6, 7223 LR Baak

0575 442 443
info@gardeco.nl

Bekijk op kaart



Liever persoonlijk advies?
Wij staan voor u klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met u mee voor de beste schanskorfoplossing voor uw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.



home